Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-07-2008, 07:13 PM   #72
bocekr00t
Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: bocekr00t is on a distinguished road

Alıntı:
small steve harris tafarından gönderildi
tamamen haklısınız..ben de şunları söyleyeyim:
1)bir ürünüm gelmeyince dispute açtım satıcıya..yolladığını ve derhal disputeyi kapatmamı söyledi sert bir şekilde. bende sert bir şekilde cevap verdim. daha sonra tekrar göndereceğini ama disputeyi kapatmam şartıyla olduğunu söyledi..güvenmek zorundaydım ve kapattım..şimdi attığım maillere cevap bile vermiyor.dispute açıkken amerikada olmasına rağmen(saat farkı var) en geç iki saatte cevap atıyordu maillerime..

2)diğer ürünümde de satıcı cevap bile yazmadı.paypaldaki dispute süresini doldurduğum için ebaydeki dispute ile yetindim. şimdi cevap vermediği için anlaşamadığımızı işaretleyip ebaye havale ettim. zannetmiyorum ki bir sonuç çıksın.

işin özü bankadan o doksan günlük iptal hakkını bize söyleyen arkadaşa teşekkür ediyorum.tek çözüm o artık..bu hafta içi onu deneyeceğim.

üstte alıntı yaptığım değerli arkadaşımada şunu söylemek istiyorum:

her müşterinin aynı ve iyi olmadığı gibi her satıcı da aynı ve iyi değil.
ki ben paramıda istemedim satıcılardan ürünü istiyorum dedim.aynen bunu kendilerine de dedim. keşke hepsi sizin gibi iyi niyetli ve yardıma istekli olsalar..

üstteki ürünlerden birisi 2,5 aydır kayıp(first class), diğeri 2 aydır kayıp(priority)
sanırım yeterindende fazla beklemişim..

sorum şu: bankam hsbc ve sakarya şubesi.. faksı direk istanbuldakine mi yollamalıyım? bir arkadaşım yazmış hsbcnin fax numarasını: 0212 336 27 70
yoksa önce burda ki banka görevlileri ile mi konuşmalıyım?

teşekkürler..saygılar..

hemen aç sakın ama 3 ayı geçirme alamazsın . ben geçirdim birkez 3 ayı 100 ytl yandı gitti..
bocekr00t is offline   Alıntı Yaparak Cevapla