Eskiden Türkiyedeki kredi kartlarına withdraw işlemi yapılmamasına rağmen, aradan yıllar geçmiş olmamasına rağmen, yanlış hatırlamıyorsam 2007 nin kasım aylarında böyle bir bilgiyi duyurmuştu paypal. Sadece visa kartlarına withdraw yapılabileceğine dair. Paypal'da günlük para çekme limiti $500'dır ve bundan sağlam komisyonlar almaktadır. Standart olarak her withdraw işlemi için $5 ve %2.5 kur çevirme komisyonu alınmaktadır. Bankamız genelde bunun için masraf almıyor fakat transferi yaptığınız günkü kur değil önemli olan paranızın kartınıza yatırıldığı günkü kur baz alınıyor...
Bu konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Awesome arkadaşımıza gerçekten fazla yüklenme yapmışsınız, hem de bilgilerin doğru olmamasına rağmen. Ancak Awesome arkadaşımızın kullandığı hitap şekli ise, kendi kalitesini belirttiği kanısındayım.
Öncelikle, benim farketmediğim bu konuyu aydınlattığı için maxxyz arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Bu forumda yetkili fazla uğramadığına göre lütfen havasını da kendimiz temiz tutalım.
Son olarak da aramıza önceden katılmış olan fakat buradaki paylaşıma bugüne kadar fazla katılmamış olan maxxyz isimli arkadaşımıza bir şeyler söylemek istiyorum. Bahsettiğiniz kullanıcılar arasında herkese yardımcı olmaya çalışan ve bilgili arkadaşlarımız vardır. Bilgisizliğin adı cahillik olmadığı sürece tehlikeli değildir. Burada herkes paylaşım içindedir ki; bu bilgisizliği sizin ölçüm yapmanızı önemsememiz için, harcadığınız emekleri görmemiz gerekiyor.