Alıntı:
|
akinakdemir tafarından gönderildi
valla bakalım daha saat gelcek o gelcek bu gelcek, expressle yollanmıştı benımkısı, trde 4 gun bekledı .ist upimden izmir pime geldi ordanda aps ile geldi.
yani sonuç olarak izmir gümrüğe girmedi benimki.
senin başka takılan varmı izmirde?
|
Evet izmir gümrükle ahbap olduk. Gidiyorum sohbet ediyoruz falan, beni yine buraya getirttiniz diyorum. Gülüşüyoruz. Sonuç olarak paketimi vermiyolar
Benim arka arkaya 3 paket gözlük paketlerim takıldı. Bugüne kadar da yaklaşık 150 paket getirttim. Ve İzmirin rekoru bendeymiş söyliyim en kısa zamanda en çok paket gelmesi açısından

Evet EMS ile gelen bir şeyin geçmesi ilginç. Ancak sanıyorum yeni olarak da görevliler değişti izmir gümrükte. Çünkü eskiden açılmayan paketlerim açılmaya başladı. Kendi adıma almadığımda bile açıldı yani. O dediğin APG'dir. Benim işte gözlükler geçiyordu normalde. Hep bir pakette 3lü getirtiyorum. Ama takılmasının sebebi işte içini açmışlar ve satıcı mağaza fiyatını belirten etiketler yapıştırmış gözlüklerin üzerine ondan takılmış. Önceden problem olmadığından benim de aklıma gelmemişti o etiketleri çıkar demek. Zaten düşük gösteriyordu ücreti. Bi baktım 300 dolarlık hesap çıkarmışlar her pakete. Geri gönderdim ben de. Henüz bekliyorum, gelirse satıcı haber veririm dedi ama paramı alabilir miyim bilmiyorum. Şimdi o kadar da iş yaptık satıcıyla o yüzden paypaldan dispute falan açmadım. Ara sıra soruyorum aldın mı gözlükleri diye...