05-15-2008, 05:17 PM
|
|
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü: 
|
Alıntı:
|
grdiyan tafarından gönderildi
Allahın dallaması daha ne diyimki ben sana ulan ben bu siteden değil xenon kit ampul bile almam  sen devam koçum sana kapağı takalı 1 hafta oldu
|
beynin olsaydı seninle ciddi ciddi konuşurdum inan.. kapak ola ola hayal görmeye başlamasan feci de kapak ederdim birkere daha ama angutluğun tavan yapmış.. üterus dönemindeki antibiyotik kullanımı seni bu hale getirşmişde olabilir bilemem artık.
neyse sen xenonlarını arabana olsun bünyene olsun tak ve parlak şekilde gez. mallık batağına düşmüş birisine gereğinden fazla cevap verdim ben.
cidden senin kadar okuduğunu dahi anlayamayan ve mal olan birini görmedim duymadım. sürekli konu dışı saçmalıklara girdin durdun ki ilk mesajındaki "özel mesaj" mantığın ile zaten beyninin hiçbir lobunun iş görmediğini ortaya koymuştun. olur da beyinciğinde birşeyler kalmıştır diye kafana vura vura anlatmaya çalıştım ama nato mermer..
artık sana cevap vermeyeceğim .. nedeni ise senin hamle yapamayıp mızımaktan başka birşey yapamaman yani tartışamıyorsun bile.
o yüzden bundan sonra yazdıklarını ve yazacaklarını (ki bu mesaja yine malca bir cevap vermessen uyuyamazsın ateşin çıkar kesin) sadece sen okuyacaksın ..inan sen okuyacaksın yada işte benim dışımdaki kişiler..
sana son sözüm: başından beri söylemeye çalışıyorum ki burası bir forum ve sende bu forumun üyesi isen özel mesajla bilgi paylaşmak çok saçma. forumlar millete özel mesajla bilgi vermek için değil sorunu olan ve çözümü olan kişilerin buluşup aynı havuzdan bilgi paylaşımına gittiği yerlerdir. en azından bundan sonra birisinin bir sorunu olursa forum üzeinden cevap yaz ki onun gibi bir sorunu olan olursa çözümü okuyabilsin sen forumda olsanda olmasanda..
bir gerizekalıya nasıl anlatılması gerekirse öyle anlatmaya çalıştım bu forum kültürünü .umarım buna rağmen yine bir arıza yapıp olur olmaz laflar peydahlamazsın.
|
|
|