Ebayden sürekli koleksiyon ürünleri alırım.Kimi gelir kimi gelmez.Kayıtlılarda bazen gelir bazen gelmez gelir.Gelmeyen ürünlerde kişi gönderdim desede olumsuzu sunarım.Ben ne uğraşıcam satıcı uğraşsın Ptt ile veya Türkiyeye gönderimini kapasın.Buda ülkemize ebayden ambargo olsun.Ptt ninde aklı başına gelsin.Bir satıcı İtalyada yaşıyor olsaydınız postanızın elinize geçme şansı %5 dedi.Demekki bizden daha beterleri varmış

Ebay tecrübelerime dayanarak asla yüksek fiyatlı ürün almam.
Açıkçası Ptt ye güvenmiyorum. Siz siz olun ebayde küçük atışlar yapın sonra bekle bekle ya gelir ya gelmez.Kayıtlı posta kayıtsız posta ne farkı varki gelen geliyor gelmeyende gelmiyor.Elinizde belgede olsa Ptt evet biz suçluyuz diyecek değil veya tek yaptıkları şey gümrüğe suç atmak.Veya satırlar dolusu gönderim nasıl yapılır nelere dikkat edilir işleyiş mailleri yazarlar.Sanki Atom bombası getirtiyoruz da gümrükte takılıyor.Hikaye hepsi.Adam bakıyor hmm güzelmiş diyor sonrası malum kayıplar...Kapıya gelen postacı bile abi mektup zarfını bana versene üstündeki pulları kesip koleksiyon yapıyorum diyor.Ya kısacası adamlar öyle olmuş ki afedersiniz ama Do...dan ne koparırsak kardır hesabındalar. Bu ülkede zengin olmak istiyorsanız mutlaka KPSS ye girin...Saygılarımla...