Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-11-2008, 09:53 PM   #1
KoMiKaZe
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: KoMiKaZe is on a distinguished road

Question Shipping Hakkında 1-2 Soru..

Merhaba arkadaşlar,
Bende ebay'da yeniyim ama hergün kurcaladıkça yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Şimdi ben ebay'dan Amerika'da yada Kanada'da oturan kullanıcılardan orjinal oyun satın alıyorum(daha çok Amerikadan).Aldığım oyunun ağırlığı tahmin edebileceğiniz gibi bir orj. cd kutusu ve içindeki bir cd.Ee tabi sipariş verdiğim için kargo ücretini ben ödüyorum.Bu da bana 7$'a mal oluyor.2 sipariş verdim.İkiside USPS Priority Mail International ile geliyor.Şimdi benim aklıma takılan sorular var bunları cevaplarsanız cidden çok önemli bilgiler olur benim için :

1. Amerikadan Türkiyeye en ucuz ve hızlı olarak kargo olayını yürüten kuruluş hangisidir?(Kanada içinde bilgisi olanlar varsa aynı sorum Kanada içinde geçerlidir)

2."USPS Priority Mail International" ile gönderilen 2 oyunda şu anda "IN Transit" yani postaya verilmiş durumda ve tracking kodları elimde var(USPS'nin sitesinden kontrol ettim orada kayıdını gördüm).Türkiye'ye gelip gelmediğini nasıl öğreneceğim?Yani kısaca internetten nasıl takip edebilirim?

3.Orj. kutusundaki bu oyunların gümrüğe takılma ihtimali varmıdır?Varsa kaç gün gümrükte konaklayacaklardır?

4.Oyunlar direk kapıma kadar gelicekler mi?Eğer geliceklerse teslim sırasında başka bir ücret ödeyecekmiyim kapıda?

5.Satıcıdan 2 oyun aldım diyelim.Bunları 1 paket olarak yollayabilme ihtimali varmı yoksa ayrı ayrı yollamak zorunda mı?Eğer yollayabilme ihtimali varsa tek ship parası ödersem olur mu?(2 tane Ship parası ödediğimde pahalıya geliyor biraz 7$ + 7$ )

Şimdilik sorularım bu kadar.Aklıma geldikçe sorarım Fazla bilgim yok bu konularda ama sayenizde inşallah onuda aşacağım Saygılarımla..

Bu mesaj en son " 05-11-2008 " tarihinde saat 09:59 PM itibariyle KoMiKaZe tarafından düzenlenmiştir....
KoMiKaZe is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla