Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 10:05 PM   #19
haXan
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Alıntı:
oksijen tafarından gönderildi
Byük satıcıların hiçbiri paypal adresi dışına gönderim yapmaz. d2zone a da teklif etseniz oda kabul etmez. çok dolandırıcı var ebayde, adam paypal dışı adrese gönderse alıcı dispute açıp bana göndermedi paramı istiyorum der ve parayı geri alır. satıcının hem malı hem parası gider.

Katılmıyorum 1-2 alışveriş yapmadım ki ebay'den 100 ü geçti alışveriş sayım ve hangi satıcıya şu adrese gönderin dediysem hepside ok dedi...Hayır alarm sistemi aldığım adama da şu adrese gönder dedim ok dedi sonra 1 hafta geçti TRACKING NO istedim ı ıh cvp yok 2 hafta geçti msj attım yine cvp yok 3 hafta 4 hafta derken 31.gün msj attım yine cvp vermedi...DISPUTE açtım 4 saat sonra DISPUTE'a cvp vermiş TRACKING NO vermiş... E be mübarek neden ilk msj attığımda göndermiyorsun takip numarasınıda sonra illa DISPUTE açtırtıyorsun...

Verse ilk msj attığımda takip numarasını bende takip edip ürünüm nerde hangi aşamada bilicem...Ürün TR ye gireli 15 gün olmuş GÜMRÜK'te bekliyrmuş e kağıt falanda gelmedi takip numarasını aldıktan sonra anca gidip alındı alarm sistemi...Yani diyeceğim şudur dolandırıcılık yapmak isteyen PAYPAL adresine ürünü göndertipte dolandırabilir o profile ve yorumlara kalmış bir durum...

Takip numarası olmadan gönderilen ürünlerde alıcı her türlü çamura yatar olay takip numarasında bitiyor yoksa adres falan sorun değil...Takip numarasında ürünün TR'ye girdiği görülüyorsa PTT den de takibini yaptıklarında sonucu görebilirler İngilizce-Türkçe sözlükleri varsa ürünün durumunu satıcı da görebilir...

Yani olay takip numarasında bitiyor..Adres madres hikaye...Büyük satıcılar göndermez demişsiniz ama ben 100.000 in üzerinde satışı olan satıcılardan da 4-5 ürün aldım hepsini istediğim adrese gönderdiler takip numarasıda verdiler hepsi için...
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla