Alıntı:
|
tiglon tafarından gönderildi
Arkadaşlar, forumun en çok imrenerek okuduğum bölümüne dün alışveriş yaparak dahil oldum
Başka konularda alışverişlerim oldu, ancak fiyatlarının yüksek oluşu ve elektronik olması beni hep acaba takılır mı diye tedirgin etti. Yazılanları okudukça Dzone2 satıcısına bir sempati duydum ve dün Panasonic FZ18 fotoğraf makinasını satın aldım. Tecrübeli olmasına rağmen gerekli hatırlatmaları (Gümrük-vergi-100Euro vs.) yaparak ve Türkiye için ekstra olarak istediği 12 Pound'u ödeyerek sipariş verdim.
Tüm gelişmeleri sizinle paylaşacağım 
|
Ve mutlu sonnnn
Arkadaşlar bugün (Cumartesi) saat 09:30 da Aras kargo ile görüştüm kargomun dün akşam geldiğini teslimatı bugün yapabileceklerini söylediler,daha fazla bekleyemeyeceğim için gidip kendim teslim aldım. Ambalajı sadece hediyeleri koymak için açılmış gümrükte ise hiç açılmamış
Fatura bilgisine
100 Euro ve Gifts yazılmış. Bu adam aldığı paranın her kuruşunu gerçekten hakediyor. Ben de sorunsuz alışveriş olmaz(bu bölüme özellikle
tunaangin'in dikkatini çekerim gudubet olduğumu bilir

) bunda da ufak bir sorun var o da ekstra pil unutulmuş geri kalan herşey eksiksiz, şimdi onu yazıp göndereceğim. Gerçi bu kadar hızlı gelmesi herşeyi affettiriyor ancak madem para verdik ekstra pilimi de isterim

Göndermezse de canı sağolsun
Yurt içinde bile bu kadar kısa kargo süresi olacağını pek sanmıyorum. İstanbul'da otursaydım 2 günde elimde olacaktı siz düşünün.Bu topikte yorum yapan ve heyacanımı paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Uzun lafın kısası
Dzone2 den ürün almak inanılmaz keyifli ve sorunsuz, düşünenlere tavsiye ederim.