Konu: Xenon kit
Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-09-2008, 06:16 PM   #26
chatin
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chatin is on a distinguished road

Alıntı:
grdiyan tafarından gönderildi
Bence hiçte yanlış değil ben belki link vermedim ve bundan sonraki alışverişlerimdede vermeyeceğim ama özelime gelen onlarca mesaja tek tek yanıt yazdım msn' ime ekledim yardımcı oldum hiç değilse gerçekten ihtiyacı olanlara yardımcı oldum sörümüpte kıçını çevirene değil

yukarıdaki mesajını yeni okudum ama artık sana ne diyim aklınca cevap yazmışsın ama bokunla oynamış gibi yine batırmışsın işte.

neyse gelelim senin şu "özelden yardım etme" mantığına.. bak bu m.ö kalmış inadına kimse anlam veremez. o zaman senin bu forumda işin ne ! ha buradan müşteri ayarlamaya çalışıyorum dersen amenna birşey demem herkes ekmek parasını bir şekilde kazanır. ama böyle bir menfaatin yoksa nedir yani ?

birde şunu diyebilirsin iyibey forum u kıskanıyorum onların yerine kendime bir üye portföyü oluşturup kendi sitemi kuracağım.. o.k ona da amenna senin sitende yada senin forumunda daha iyi bilgiler olsun burayı bırakalım hepimiz oraya üye olalım hatta ilk üye ben olayım.

ee sen şimdi bütün bunlar palavra olur mu öyle şey diyeceksin biliyorum.. o zaman nedir bu milletle özelden ilgilenme merakı. forum denen şey niye var sen bi araştır önce. senin 500 kişiye mesaj atıp uğraşmaman içindir forum denen platformlar ve sen bir cevap yazarsın yada bildiğini paylaşırsın ve gelen 500 kişi o cevabı görür. olayın mantığı bu sen kabul etsende böyle etmesende..

gelelim seni milletin sömürmesine.. sömürme olarak bakıyorsan olaya evet seni bugüne kadar önüne gelen sömürdü! ama sana en başından beri anlatmaya çalıştığım forum kültürüne sahip olsaydın ne kadar komik şeyler söylediğinin farkına varırdın..

bütün bunların özeti olarak şunu söyleyeyim ki eğer burada sen veya bir başkasının paylaşımına sömürme olarak bakıyorsan şunu bil ki sende bu forumun amacını sömürüyorsun..

umarım anlarsında bir kere dahi olsa ilkokul çağına gelebilmiş okuma yazma bilen bir çocuk seviyesinde bir cevap yazarsın.. o bile yeter senin bazı gerçekleri anlaman için.. umarım..

ps: al bu da senin engin bilgine sığmayan 1 yıl garantili ve CE belgeli ve 2000 saat ömürlü net 139 ytl değerindeki xenon kit.. a pardon genele yazdım şimdi bu ilanı bulup sömürecekler tüh tüh..

Bu mesaj en son " 05-09-2008 " tarihinde saat 06:22 PM itibariyle chatin tarafından düzenlenmiştir....
chatin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla