Alıntı:
|
Sevi_66 tafarından gönderildi
Wicardo değil de ben yetiştim imdadınıza. Arkadaşlar kıyafet konusunda hemen yardımcı olucam size. Lacoste lar ucuza geliyor gerçekten ama bunların Fransa'dan değil Uzakdoğudan geldiğini unutmayalım. Uzakdoğudan olan satıcılarda kıyafetler gerçekten ucuz.Çünkü işçilik ucuz mesela kimono yada ipek japon gömlekleri gerçekten ucuza getirtilebiliyor. Uzakdoğulu satıcı için ibazeonline 'ı önerebilirim. Amerikadan getirtilecek kıyafetler ise hawaiianstyles, dream-adventures ve bebenewstyles 'ı önerim bilirim ama bunların hepsi genelde bayan kıyafeti. Erkek kıyafetlerinde ise e-bay'deki tommy hilfiger satıcılarını tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten kalitesiz mallar. Gap ve Banana Republic'ten de almayın çünkü %80'i Türkiye yapımı. Tavsiye edebileceğim ise Ralph Lauren ve Nautica olabilir. Türkiye'de çok pahalı olmasına rağmen e-bay'den çok ucuza getirtilebiliyor. Keza Timberland'te öyle. Bu satıcalardan tavsiye ettiklerim cmadden727 (ama shippingi yüksek), jwalker42718,jpsales22 (en ucuz shippinglerden biri 12$).
Umarım yardımcı olabilmişimdir isterseniz ayakkabıda da yardımcı olurum. İyi alışverişler
|
arkadaşım teşekkürler yardımların için peki ebayda satıln gucci ayakkabıların imitasyon olma ihtimali yüksekmidir özelliklede uzakdoğulu satıcılar için soruyorumm yeniden teşkkür..