05-02-2008, 01:02 AM
|
|
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü: 
|
Alıntı:
|
grdiyan tafarından gönderildi
Sen bi halt paylaşamazsın koçum cimcime gibi laf yetiştirmeye vaktin var da alışverişemi yok? Külahıma anlat Milletin alışverişi senimi gerdi? Bi konu hakkında söze başlanırken ilk önce hayırlı olsun denip sonra olumlu veya olumsuz yorumunu yazarsın öle yırtık dondan çıkar gibi muhalefet olmaz, muhalefetin bile adabı vardır. Zaten zoruna giden bi durum olduğu belli  yoksa bu kadar klavye tırmalamazdın.Burda bana laf yetiştireceğine git araştır (pirelere bid yapmayı biliyosun ya) bilmemek değil öğrenmemek ayıp millete sultan edebiyatı yapıpta ilkokul fobilerini bizle paylaşma paylaşacak daha değerli şeylerin olsun önce beyninin sağ lobu yerine gelsin ondan sonra geç karşıma.
|
ey çocuk !
sen laftan anlamıyorsun o yüzden detaylarıyla yazıyorum.. ama sende ne sağ ne sol lob var belli ki.. durduğun yerde pati çeken bir araba gibisin. sen olayı saptırıp saçma sapan yerlere gideceğine ve muhalefetin bir adabı var gibilerinden 5 iq lu milletvekili cümlesi sarf edeceğine lan ben nerde yanlış yapıyorum acaba diye bir düşün. pardon düşün dedim. ne bileyim ona benzer birşeyler yapmaya çalış.
yazılanları anlayamadığın ortada anlamadığın demiyorum çünkü belli ki kasıyorsun anlamaya ama işte bir yandan veren Allah bir yandan alıyor.ileriki mesajlarında daha ne kadar saçmalayıp duracaksın cidden merak ediyorum. ha birde seviyeyi düşürmemeye özen gösterirsen sevinirim cünkü kendimi anadol ile kapışmaya zorlanan ferrari gibi hissediyorum.
|
|
|