Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 11:04 PM   #6
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Konuyla ilgilenenlere duyurulur: Son bir kaç gündür satıcıyla yaptığım görüşmelerde satıcıya ısrarla paketin bana ulaşmadığını kaybolduğundan süphelendiğimi kendisinin bu konuyla ilgili birşey yapıp yapamayacağını yazdım o da cevap olarak ısrarla paketi kayıtsız postayla gönderdiğini kendisinin Utah'ta saygın bir satıcı olduğunu gümrük hacizlerinden veya posta kayıplarından sorumlu olmadığını bunu internet sitesinde özellikle belirttiğini söyledi bende bunun üzerine kendisine bana gönderdiği maili hatırlattım mail şöyleydi: ''Biz daha öncede Türkiye'ye ürün gönderdik ve asla bir problem yaşamadık'' demişti ve bugün attığı mailde paramı kredi kartıma geri iade ettiğini ve benim belkide yalan söylediğimi fakat kendisinin asla sahtekar biri olmadığını söyledi.Bunun üzerine sabah bankamın internet şubesine baktığımda paramın gerçekten iade edildiğini gördüm tam 36 YTL ve cevap olarak kendisine çok teşekkür ettim asla yalancı biri olmadığımı eğer paket elime geçerse kendisine ulaşacağımı parasını ödeyeceğimi yazdım.Yani sonuç olarak eğer helal paranız varsa dönüp dolaşıp yine size geri gelir