Alıntı:
|
grdiyan tafarından gönderildi
Pire gibi sıkışmışsın köşeye hala mesaj atıcam diye çırpınıyosun  Dikkat et de o yedireceğin adam sana montaj yapmasın kiti sonra ışıl ışıl gezersin ortalıkta  yaşım konusunda da zoruna giden bi durum varsa onuda açıklığa kavuşturalım anlayamadığın nokta varsa videolu anlatım sunalım her halta muhalefet olma kaç kişiye yardımcı oldun ne paylaştın anlat millet duysun.Bana hergün 6-7 mesaj geliyor bu konuda demekki yardımcı olabiliyorum insanlara ve bir teşekkür yetiyor bana bilmediğin anlamadığın şeye zırvalama forum kirliliği yapma bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar var burda onların hakkını gaspetme.Oku-anla sonra yaz
|
senin tecrübene yetişmek imkansız mirim. xenon kiti önce kendinde denedin belli ki nasıl bir hal aldığını biliyorsun bünyenin. pardon çok komik oldu bende bir smiley koyayım hemen al koydum (bu smiley i gören herkes gülmekten kırılıyor bilesin o yüzden bol bol koy kendi güldüğün yerlere)
zoruna gitmek kelimesi hayatının büyük bir bölümü belli ki ama bir sözlüğe bakman zaruret olmuş senin için. belki birazda türkçen gelişir ki bana oku anla yaz falan derken benim zaten tecrübem olmadığı için burada olduğumu anlamadığın veya 5-6 mesajdan dahi anlaşılacağı gibi kimseye bugüne kadar zaten bir yardımım olmadığını düşünemediğin ortada.
dikkat ettin mi bilmem ben zaten kendimin bilgisini paylaşması konusundan hiç dem vurmamıştım ama gözünle okumayı tercih etsen ilkokul seviyesinde bir okuma- yazma bilginin olması bütün bunları anlaman için yeterli idi.
nüfüs cüzdanındaki yaşın nedir hiç önemi yok ama anasınıfını geçmeyen potansiyelin ile bana gerçek yaşın hakkında yeterince ipucu verdin. alem-i cihan a yardım etmeye çalışsan ne olacak önce kendine yardım etmeye çalışmanı öneririm tabi ona yetecek bir beyne sahipsen.
bir noktada sana katılıyorum sana gereğinden fazla mesaj yazdım ama dilersen ezele kadar abuk işlerini ve anlamak için çaba sarfetsen dahi beceremediğin konuları bıkmadan usanmadan sana anlatır ve senin bu yandım su getirin tavırlarını eleştiririm.
ps: hayatımda bir pire dahi görmedim ne yazık ki o yüzden köşeye sıkışan pire nasıl oluyor bilmiyorum . olmadı saçından bir tutamı e-bay de açık arttırma ile satışa çıkar inan ilk bid i ben yapacağım.
Bu mesaj en son " 04-29-2008 " tarihinde saat 03:10 AM itibariyle chatin tarafından düzenlenmiştir....
|