04-28-2008, 12:32 PM
|
|
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü: 
|
Alıntı:
daha okuduğu anlamamışsın yazı kalabalağı yapmışsın paylaşıcağımı paylaşmısım ben senmi bana forum kültürü öğreticeksin
|
evet ben sana öğretemem bu kültürü. bu yaştan sonra kas belki öğrenirsin.
Alıntı:
|
yani şimdi benimde buradan anladığım sana mesaj atmadım diye zorunamı gitti
|
gözüm sürekli inbox umda ne zaman mesaj atarsın diye bekliyordum. darıldım açıkcası. ve zorumada gitti ühü ühü
Alıntı:
|
bide yalan söylüyorsun şu ucuza gelmişmiş saolsun demişmiş neden göremedik o mesajlarını
|
.
tercüme edersen sevinirim
Alıntı:
|
Adamın sana yolladığı mailimi bizimle paylaşıyosun sormana gerek yoktu bana sorsaydın sölerdim zaten
|
kafanın basmadığı nokta bu işte. sen millete özel mesajla bilgi iletmekten bahsediyorsun forum ortamında.(ki biliyorum sen yine itiraz edeceksin bir torba zırvalama ile) aynaya bakarken kendine güldüğün oluyor mu?
Alıntı:
|
zaten dediğim gibi doğru kullanırsan bu kitlere hiçbirşey olmaz 3 ay bu konuyu araştırmış biri olarak derimki hiç tartışma benimle istersen ama sen illaki 150+ montaj ücreti vericem diyosan keyfin bilir
|
150 ytl ye sen bulamayabilirsin normaldir. senin aldığın kitlerin garantörü sensen bizde alalım. yoksa kite birşey olunca karşımda hiç kimseyi bulamamaktansa birini bulup kiti ona yedirmeyi tercih ederim.
saygılar.
|
|
|