Konu: Xenon kit
Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-28-2008, 12:32 PM   #14
chatin
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chatin is on a distinguished road

Alıntı:
daha okuduğu anlamamışsın yazı kalabalağı yapmışsın paylaşıcağımı paylaşmısım ben senmi bana forum kültürü öğreticeksin

evet ben sana öğretemem bu kültürü. bu yaştan sonra kas belki öğrenirsin.

Alıntı:
yani şimdi benimde buradan anladığım sana mesaj atmadım diye zorunamı gitti

gözüm sürekli inbox umda ne zaman mesaj atarsın diye bekliyordum. darıldım açıkcası. ve zorumada gitti ühü ühü

Alıntı:
bide yalan söylüyorsun şu ucuza gelmişmiş saolsun demişmiş neden göremedik o mesajlarını
.

tercüme edersen sevinirim

Alıntı:
Adamın sana yolladığı mailimi bizimle paylaşıyosun sormana gerek yoktu bana sorsaydın sölerdim zaten

kafanın basmadığı nokta bu işte. sen millete özel mesajla bilgi iletmekten bahsediyorsun forum ortamında.(ki biliyorum sen yine itiraz edeceksin bir torba zırvalama ile) aynaya bakarken kendine güldüğün oluyor mu?

Alıntı:
zaten dediğim gibi doğru kullanırsan bu kitlere hiçbirşey olmaz 3 ay bu konuyu araştırmış biri olarak derimki hiç tartışma benimle istersen ama sen illaki 150+ montaj ücreti vericem diyosan keyfin bilir

150 ytl ye sen bulamayabilirsin normaldir. senin aldığın kitlerin garantörü sensen bizde alalım. yoksa kite birşey olunca karşımda hiç kimseyi bulamamaktansa birini bulup kiti ona yedirmeyi tercih ederim.

saygılar.
chatin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla