04-23-2008, 08:29 PM
|
|
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü: 
|
Alıntı:
|
chatin tafarından gönderildi
kısıtlı bütçe senin dışında kimi bağlar anlamadım ama sanırım sen şunu demek istiyorsun ben çaba sarfettim ve buldum ama siz bu arada keyfinize bakıyordunuz ve elinizde cips tv başında geçiriyordunuz zamanınızı..
hoca etme eyleme.. paylaşım kültürünü kavra biraz forum nedir niye yapılır niye üye olunur gibi.. ben daha buraya üye olalı 3-4 gün anca olmuştur. ki bende baktım şu ucuza imiş e ne güzel bilgi vermiş saolsun dedim.. olay budur yani öbür türlü bu forumların bir işlevi olmaz ki .. bak o zaman bende biraz önce bana gelen bir bilgiyi paylaşayım ; o linkteki elemanlardan birine mesaj attım türkiyeye kargosudur ürünün durumu falan bana gelen cevap şu:
Hi, it is $17.88,shipping cost to Turkey is $80/kit ,if you purchase 2 kits ,$5 off shipping for the additional one.So ,total is $190.76
(17.88+80)*2-5=190.76
Thanks
- mototekc
yani diyorki kit başı türkiyeye geliş yaklaşık 100 $.. ki bu kitin türkiyede bir garantisi de söz konusu olmayacak.. e o zaman bu ucuza gibi görünen yer aslında pahalı. türkiyeden 150 ytl ye kit almak çok daha mantıklı. aklınızda olsun.
şimdi bu bilgiyi sen değilde ben çabaladım buldum diye sana okutmayayım mı ?
buyur oku da ülkemizden kimse yanlış bir ürün almasın.. anafikir budur bu forum için benim anladığım kadarıyla
saygılar
|
Kısıtlı bütçem seni ilgilendirsin diye söylemedim zaten daha okuduğu anlamamışsın yazı kalabalağı yapmışsın paylaşıcağımı paylaşmısım ben senmi bana forum kültürü öğreticeksin yani şimdi benimde buradan anladığım sana mesaj atmadım diye zorunamı gitti sen ne paylaştın burada onu söylede bilelim hiç bişey paylaşmadan bize paylaşmayı öğretme şimdiye kadar 5 mesaj atmışsın bir seiko saatin vergisini sormuşsun bide xenon kitini pahalıya geldiğini kafaya takmışsın kalan mesajlarında burda zaten ne alışverişin olduda neyi paylaştın bizle bide yalan söylüyorsun şu ucuza gelmişmiş saolsun demişmiş neden göremedik o mesajlarını.Adamın sana yolladığı mailimi bizimle paylaşıyosun sormana gerek yoktu bana sorsaydın sölerdim zaten ben o satıcıyla yaptığım görüşmeleri paylaşsaydım foruma sığamazdık ben ne aldıysam harfi harfine paylaşmışım diğer konularıma gir bak o pahalı dediğin kit bana montaj dahil 147,50 YTL ye geldi varsa montaj dahil Türkiyeden bu fiyata alan alnından öperim ve 3,5 günde elime geçti hem fiyat olsun hem posta süresi olsun avantajlıyım yani yanlış bir alışveriş değil aksine akıllıca bir alışveriştir senin Türkiyeden 150 Ytl ye alacağın kit (hiç duymadım ya bu fiyata neyse) montaj ücreti hariç onuda hesaba kat ayrıca garantide vermezler verirlersede bi durum olduğunda kullanıcı hatası ıvır zıvır karşında muhatap bile bulamazsın zaten dediğim gibi doğru kullanırsan bu kitlere hiçbirşey olmaz 3 ay bu konuyu araştırmış biri olarak derimki hiç tartışma benimle istersen ama sen illaki 150+ montaj ücreti vericem diyosan keyfin bilir
|