Alıntı:
|
alperkol tafarından gönderildi
İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide
Kargo  HL
Fiyatı: 220 Pound + 7 Pound (ilave) = 227 Pound
Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.)
Sonuç : Şiddetle Tavsiye
Bilmeyenler için Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2
|
Kardeş bende 20 sinde sipariş ettim 21 inde dhl ye verdi ürün takip sayfasına bakıyorum
Nisan 23, 2008 10:47 Istanbul - Turkey Gönderi DHL merkezine ulaştı Istanbul - Turkey
Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey
Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey
Nisan 23, 2008 13:09 Istanbul - Turkey Gönderi dağıtım merkezine yönlendirildi. Teslim detay bilgisi beklenmiyor
Gümrüğü geçti sanırım ama en altaki teslim detay bilgisi beklenmiyoru anlamadım şimdi ürünümü postacımı getirecek kim getirecek ben istanbulda olsam bence bu gün yada yarın elime ulaşırdı makine bakalım ne zaman elimize ulaşacak ???