|
kısıtlı bütçe senin dışında kimi bağlar anlamadım ama sanırım sen şunu demek istiyorsun ben çaba sarfettim ve buldum ama siz bu arada keyfinize bakıyordunuz ve elinizde cips tv başında geçiriyordunuz zamanınızı..
hoca etme eyleme.. paylaşım kültürünü kavra biraz forum nedir niye yapılır niye üye olunur gibi.. ben daha buraya üye olalı 3-4 gün anca olmuştur. ki bende baktım şu ucuza imiş e ne güzel bilgi vermiş saolsun dedim.. olay budur yani öbür türlü bu forumların bir işlevi olmaz ki .. bak o zaman bende biraz önce bana gelen bir bilgiyi paylaşayım ; o linkteki elemanlardan birine mesaj attım türkiyeye kargosudur ürünün durumu falan bana gelen cevap şu:
Hi, it is $17.88,shipping cost to Turkey is $80/kit ,if you purchase 2 kits ,$5 off shipping for the additional one.So ,total is $190.76
(17.88+80)*2-5=190.76
Thanks
- mototekc
yani diyorki kit başı türkiyeye geliş yaklaşık 100 $.. ki bu kitin türkiyede bir garantisi de söz konusu olmayacak.. e o zaman bu ucuza gibi görünen yer aslında pahalı. türkiyeden 150 ytl ye kit almak çok daha mantıklı. aklınızda olsun.
şimdi bu bilgiyi sen değilde ben çabaladım buldum diye sana okutmayayım mı ?
buyur oku da ülkemizden kimse yanlış bir ürün almasın.. anafikir budur bu forum için benim anladığım kadarıyla
saygılar
|