|
arkadaşım yazımı tekrar oturup okursan eğer,takılmaların olabileceğini bunun bir risk olduğunu ama takılmasını en alt seviyeye indiren formulu vermiş arkadaş,madem takılmasını istemiyorsunuz ne alıcaksanız alın TÜRKİYE deki dükkanlardan rahat rahat takılın,adam almış,bir sürü alış verişim var diyor telefon,araba diyor takılmamış işte,deneyin onun yaptığı gibi,olmadı özelden yardım isteyin tam olarak ne yapılmasını gerektığini anlatsın,eğer olmazsa o zaman konuşun,senin için demiyorum ama okuduğum kadarı ile malesef kötü niyetli arkadaşlar var ve biraz baltalama yapıyorlar,niye orasını bilemem,ama senden ricam yazımı bir daha okuman,dikkatlice
ben alacağımı almışım bu siteden ardından alış verişlermide yapmışım,bak bakalım giriş tarihine,3-5 soru ile çözmüşüm bende konuyu açan arkadaş gibi,temiz temiz yapmışım alışverişimi,sizin mallar takılıyorsa hata sizde demek,bu arkadaşın dediği gibi yapın,bende öle yaptım hiç sorun yaşamadım,
Bu mesaj en son " 04-02-2008 " tarihinde saat 09:52 PM itibariyle kontrgerilla tarafından düzenlenmiştir....
|