Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-02-2008, 06:44 PM   #34
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

Alıntı:
kontrgerilla tafarından gönderildi
hayır adam getirtmiş bir sürü şey,nasıl yapıldığınıda anlatmış,hala neye muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,takılabilir takılabilir diye,adam getirtmiş size linklerinide vermiş,nasıl yapıldığınıda anlatmış,bu biraz da risk işi arkadaşlar,risk e girmek istemeyen gider TÜRKİYE DEKİ dükkanlardan alır temiz temiz oturur,bu kadar basit,bundan 1-2 yıl önce benimde çok alış verişim oldu hiç takılma tukulma olmadı,ama görüyorum ki gerçekden bu forumda bazıları baltalama işine soyunmuşlar,bırakın isteyen istediğini alsın alamayanlar takılanlarda bu yöntemi deneyip almaya çalışsın,bu kadar basit

dostum böle takılmıyo takılmıyo diyosun şimdi birisi sana güvenip bişey alacak takılırsa kayıbı sen mi karşlılayacaksın? bizde yurtdışındda sürekli bişeyler alıyoruz kimsenin kimseyi baltaladığı yok bu forumda. sadece riskleride var bizimde takıldıki buradan pylaşıyoruz dikkatli olunması ve takıldıında n yapılması gerektiğinizi anlatmak için.. sen ve senin gibi sallamasyon konuşanları forumun gümrük bölümüne davet ediyoruz.

boşu boşuna ortamı gerip 1 -2 mesaj atıp kaçmayın forumumuz da sadece gümrükten ibaret değil ...