Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-31-2008, 02:26 AM   #61
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Arkadaslar bu durumu art niyetle kullanan o kadar cok kisi varki,o yuzden cogu satıcı tr ye artık mal satmyor..ben ebayda satıcıyım benimde basıma benzer olaylar geldi ozellikle guney amerika ulkelerinden ve artık ben bu ulkelere ürün satmiyorum..
ürünü al sonra bankaya urunu almadım diyerek itiraz dilecekcesi yaz,bu sizce cok dogru biseymi..olan satıcıya oluyor paypala bisi oldugu yok,paypal sadece bi ozur maili yazar sizi bu duruma karsi koruyamiyoruz gibi(durumu biz degerlendirmedik)vede size sunu der.siz bu durumu buraya uye olurken uyelik anlasmasında kabul etmissiniz..insanlarin haklarının calınması bu kadar kolay iste.siz haklı olabilirsiniz ama bu durumu art niyetle kullanan o kadar cok kisi varki,herhangi bi sorununuzda hemen bu yola basvurmayın satıcıyla anlasmaya calisin,anlasamiyorsanız disputeyi devreye sokun yetmiyorsa claime cevirin..bankaya itirazınızı gercekten haklı oldugunuzu ve gercekten hizmeti almadıgınızı dusunuyorsaniz yapin..ve en son dusuneceginiz sey olsun..yoksa kimse bizlere guvenmez,turkiyeye mal satmaz..bunları sizlerle paylasmak istedim.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla