Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-29-2008, 01:14 AM   #31
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
Alıntı:
suburbans tafarından gönderildi
ben yol gosteriyorum adam vurgunmu yapıyo?
bu forum paylaşım forumu degilmi arkadaşım?birsürü insan sizin gibiler yüzünden ikileme düşüyor.ne var yani söylemeyeyimmi?açığa kavuşmasınmı bu konular?

AYRICA=
Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! DİYEN BENMİYİM YOKSA IYIBEY.COM FORUM YONETICILERIMI?

adam vurgun yapıyosa banane!devlet ilgilenecek onla ben değil!burası bir paylaşım platformu ve bu ana başlığın istediklerinden başka bir şey yazmıyorum ben!

önceki yanıtımdada belirttim,bu söylediklerim istanbuldakiler için diye.istanbulda oturupta 99 usd nin altında gösterilen bir paket gumruğe takılmaz.yazdığım şartlar yerine getirirlirse.
farz edelim paypal faturası(tamamen bir geyiktir)istedi benden.kaç kere karşılaştın bunuda çok merak ediyorum???
paypalla ödeme yapmadım ,western union la yaptım,dekontuda kaybettim.ne olacak şimdi?
ayrıca mustafa86 benim yazdıklarımdan çok gocunuyosun,nedendir anlamadım???baştan beridir bütün söylediklerime muhalefet oluyorsun.

bundan sonra bu başlığa cevap yazmayacağım...

sorusu olan varsa ve dürüstçe bir şekilde sadece kendisi için ürün almak isteyen kişiler varsa özel mesaj atsınlar,cevaplayabildiğim kadar cevaplayacağım...

SAYGILAR!!!

biz burda atıp tutmuyoruz tamam almış olabilirsin buna gocunacak değilim. biz burda tecrübelerimizden bahsediyoruz ve başımıza gelenleri anlatıyoruz. sizin sandığınız gibi 100 dolar altı gift işaretlerim zarfa koyarım geçer. gümrük memuru isterse senin 10 dolarlık bataryana bile takabilir.

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla