Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-28-2008, 10:14 AM   #9
pacopena
Taze Üye

Giriş: May 2006
Ünü: pacopena is on a distinguished road

Arkadaşlar paralardan ses seda yok. Bu konuda birşey öğrenmek istiyorum. Satıcı 90 doları yatırmış görünüyor. Benim merak ettiğim paypalde kayıtlı olan mail adresime bir onay mailimi gönderiliyor acaba bu işlemden sonra bilen varmı. Çünkü benim paypaldeki mailim artık çalışmıyor iptal oldu ve böyle bir mail gönderiliyorsa ve bu maili benim onaylamam lazımsa eğer böyle bir şansım yok. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa ve mail onaylanmadan para hesabıma yatmıyorsa benim paypale bir mesaj yazmam gerekiyor. Ben paypale yeni mailimi kaydettim ve eğer böyle bir onay maili eski kullanamadığım maile gittiyse bu onay mailini yeni mail adresime istemem lazım ki onaylayayım. Tabi bu dediklerim bu şekilde paypal tarafından bir mail gönderiyorsa geçerli olur. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.. Ayrıca bu teorim doğruysa paypale mesaj yazmam lazım. onay maillerini yeni mail adresime göndermelerini eski mailimin kapandığını ve kullanamadığımı belirten bir yazı yazmam gerekli ancak ingilizcem yok malesef. Bu konudada yardım edebilirseniz sevinirim.
pacopena is offline   Alıntı Yaparak Cevapla