Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-26-2008, 11:45 AM   #49
McCoy
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: McCoy is on a distinguished road

Alıntı:
guerilla tafarından gönderildi
Arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum eger ki Maximum Universite kartınız varsa sakın ona paypaldan para aktarmayın paranızı kesinlikle elinize geçmiyor. Nakit çekme hakkınız yok, olmaz boyle şeyler gibi bir de azar işitiyorsunuz. Hatta en kısa zamanda işbankasından kurtulun HSBC, YapıKredi gibi bankalarla çalışın. Bir de ben bu parayı Withdraw ettim Maximum kartıma ancak paypal hesabıma geri gönderebilirmiyim çünkü burada olması bu şekilde hiç bi işime yaramayacak en azından başka bir kredi kartıyla çekebilirm diye düşünüyorum.

Sana katılmıyorum arkadaşım, maximum üniversite öğrenci kredi kartım var ve 3,4 günde para elime geçiyor ve limitin üstünde ne kadar kaldıysa hepsini nakit olarak çekebiliyorum. Daha dün yine yine withdraw yaptım en geç cuma gününe kadar para kredi kartı hesabımda 75 ytlilik bir harcamam vardı sadece o parayı çekemem onu keser geriye kalanı atmden kolaylıkla çekebiliyorum.

Oyakbanktan para gönderen arkadaş ise banka kesinti yapmıyor senin harcaman olmuş kredi kartıyla yatırılan para borcunu kapatmak için kesilmiş. Üzerine kalan bakiye ise senin borcuna kesilen paradan kalan para paypal ile gönderdiğin paradan.
McCoy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla