|
Acele Yardım Lütfen. Satıcılardan geri iade edilen paralar kredi kartıma yatmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Benim büyük bir sorunum var. Bundan 3 hafta önce bir ürün aldım ancak satıcı disbute actı ve satış iptal edildi ama benim ödediğim 34$ ortada yok. İkinci olarak başka bir satıcı bana 2 hafta önce 90$ geri ödeme yaptı veüçüncü olarak başka bir satıcı da 25$ geri ödeme yaptı. Bu ödemeler satıcıların hatalarından kaynaklandığı için bana ödendi ancak ben bu paraları kredi kartımdan ödemiştim ama su ana kadar kredi kartıma herhangibir ödeme yapılmadı. Yani paypalın bana toplam 134$ kredi kartıma ödeme yapması gerekiyordu ama ortada ödeme yok. Aşağıya paypaldeki onayları koyuyorum. bu konuda lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım. Paypale mesaj yazmak gerekiyorsa lütfen bir mesaj yazın da göndereyim. Şu an çok madur durumdayım.
Recent activity Last updated 3/24/2008 07:12 PDT Show
File Type To/From Name/Email Date Status Details Action Amount Fee
Refund From Upstyle Boutique Mar. 23, 2008 Completed Details $25.00 USD $0.00 USD
Payments Received from Feb. 23, 2008 to Mar. 24, 2008 Show
Date Type To/From Name/Email Status Details Action Gross Fee Net Amount
Mar. 13, 2008 Payment From Colleen Casabianca Completed Details $6.00 USD -$0.53 USD $5.47 USD
Mar. 13, 2008 Payment From Colleen Casabianca Completed Details $90.00 USD $0.00 USD $90.00 USD
|