Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-04-2006, 09:07 PM   #4
faruk
Taze Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: faruk is on a distinguished road

refurbished olduğu sadece kutunun üstündeki yazısından anlaşılıyor.Belirtmişler yani refurbished olduğunu.

İlk izlenimim süper yani ses kalitesi,ses kaydı,radyosu falan mükemmel.Son sesi açmak imkansız.Kulaklığıda tatmin edici fakat kutudan ilk çıkardığından inanılmaz küçük görünüyor.Ürünün sayfasında satıcı kocaman resim koyduğu için heralde

Bir son dakika gelişmeside yazayım buraya.Ürün mtp versiyon olarak geliyor.Windows Media Player 10 kurdum.Usb bağlantısını yapınca algılıyor fakat WMP t10 u görmüyor.Yani içine şu ana kadar şarkı atamadım.MTP to UMP yapayım diyorum ama cihazı görmeden oda yapılmıyor.Şu anda hala uğraşıyorum bakalım ne olacak

-------------------------------------------
ohh be hallettim
eflatun büyük ihtimalle sendede aynı problem olur.Ben linki buraya atayım.Sende halledersin
http://www.misticriver.net/showthread.php?t=30939

buradaki fix.zip dosyasını indir ve içindeki bat dosyasını çalıştır.O birkaç dosyayı kopyalayacak windows klasörüne o zaman halloluyo.Çok mutluyum süper oldu mp3 player

Bu mesaj en son " 07-04-2006 " tarihinde saat 09:27 PM itibariyle faruk tarafından düzenlenmiştir....
faruk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla