Alıntı:
|
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Hocam adresin istanbulda dimi? istanbulda ise hiçbir sorun olmuyor ve 2 güne geliyor verdiğin siparişler. Bir keresinde hiç kargo için gerekli şartları bildirmemiştim ve yine 100dolar oalarak + gift olarak yolladı makineyi. Ama sen yine de uyar dostum mesuliyet kabul etmek istemiyorum.  Ve bu güne kadar da hiç combine shipping yapmadım. O konuya yabancıyım. Dzone2 ile görüş. Tek ürün varmış gibi shipping yaptırabiliyorsa yaptır. Fedex ile 2 güne geldi kargom ancak sen yine de DHL ile sipariş ettir. Çünkü çok zayıf bir ihtimal dahi olsa 2 ürün sipariş edeceinden kargoya takılma riski var elbet. Dhl ile sipariş ettiginde Dhl nin gümrük müşavirleri 140 ytl istiyor artı makinelerin yuzde 25 vergisi. Fedex 200 UPS 170 idi yanlış hatırlamıyorsam. Kolay gelsin 
|
adresim istanbul değil,tekirdağ/çerkezköy ama sanırım aynı gümrüğe giriyordur,combine olayındanda vazgeçtim abartmaya gerek yok sonuçta riskli tavsiyelerin için teşekkürler,dediğin gibi 100$+gift olayını hatırlatırım,birde acaba pazarlık yapsam indirim yaparmı yani 4tane alacağım felan desem.çünkü başka bir satıcıdan pazarlık yaptığımda hem combine göndermişti,hem ürünülerin fiyatını düşürmüştü,hemde kargo fiyatını yarı yarıya düşürmüştü