Arkadaşlar varyatanın ebay nedir yazısını okudum çok gusel çok teşkler kendisine bu paylaşım için bide o yazının ebayda satış nasıl yapılır versyonunu bize yolluyabilicek varsa çok acil bi cok kişi bekliyor. şimdiden sağolun....
2'nci mesajım
Ebay da selling kısmından urun satışı yapmak istiyorum ama urunun sadece 1 resmini koyabiliyorum daha fazlası ucretli yoksa banamı oyle geldi?
2_ selling yapmak için doldurdugum formda herşeyi yazdım ancak ;
''Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps: ''
İbaresi cıkıyor. bu paypal mevzusu biliyorum paypal a uye olcan cunku ebay turkıye bankalarını ve dolayısıyla hesaplarını tanımıyor!! o ayrı biş konu ancak bunu halletsem bile dewamında ;
urun fiyetını formun en baslarında yazıyorum dewamında bana cargo olayını soruyo worldwide yaptım ve ben cargo ucretini urun fiyatına ekledim yani alan kişi ayrıca kargo ucreti odesin istemiyorum ama bana illa kargo ucretini girmemi soyluyo napıcam ? kargoyu kendım odıcem ucret istemiyorumki alıcıdan !!! bu konuda bana yardımcı olabilicek arklardan mesaj beklıyorum cok teşkl.er
Bu mesaj en son " 03-04-2008 " tarihinde saat 08:09 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
Neden: Aynı içerikdeki konu ve mesajlar birleştirilmiş ve ilgili bölüme taşınmıştır.
|