Alıntı:
|
raraavis tafarından gönderildi
Mert21,
Verdiginiz bilgilere cok tesekkur ederim. Satici ortadan kayboldu mallar ortada yok. Cok zayıf ihtimalle yılbasinda kayboldu diyecegim ama saticinin tamamen ortadan kaybolmasi yuzunden pek de sanmiyorum. Ayni zamanlarda yaptigim bir alisveriste urun gelmeyince satici direk paramı odemisti vekredi kartima + tutar olarak eklendi. Bu yuzden dediginiz gibi 7 gun icinde ses cikmazsa ayni sey olur galiba.  Ben de bankaya gidip tutarin iadesi icin dilekce verecektim. Artik biraz daha bekleyeyim diyorum. Galiba paypal sonuclanmadan yanlis bir is de olabilir.
|
Sakin olaki o dilekceyi vermeyin. Verecekseniz bile 30 gün sonra verin. Bankalarda yanilmiyorsam 120 gün öncesinin ödemelerine bile itiraz edebilme olanaginiz oluyor. 90 Günde olabilir. Sürec pek önemli degilde siz dilekceyi verirseniz bankaniz 24 saat icinde paypaldan parayi ceker. Bu paypalin pek hosuna gitmeyecektir. Zaten verecegi parayi kendi isine karisilip elinden alinmasindan sonra sizi daha cok inceleyecekler ve gözetimde tutacaklardir.
Umarim sorunu en kisa zamanda asarsiniz.
Bundan böyle
www.xxxx.xx ortak adresinde tüm sorulara yanit verme gayreti icindeyim. Tüm aktif kullanicilarin bu adresten bilgilerini paylasmalarini rica ederiz.