Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-12-2006, 08:19 AM   #1
cegex
Taze Üye

Giriş: Mar 2006
Ünü: cegex is on a distinguished road

yeni gelenler ve olay (kodak z700+mp4 player+seiko saat)

Merhaba, dün (11/10/2006) elime 3 ürün daha geçti. Aslında bunların hepsi yoplam 5 ayrı pakette üründü. Hepsi de aynı hafta içinde yani 22 gün önce sipariş verilmişti. İlk 2 sini siparişten 17 gün sonra postacı eve getirdi. Kalan 2 si de ptt ye gelmiş ben de armut gibi evde gelmesini bekliyordum. 22 gün geçtiği için dün topkapı pttye bir gideyim dedim. İyiki de gitmişim. Benim kutucuklar kuzu kuzu orada bekleşip duruyorlarmış meğer. 3 adet paketimi üstüne 3,9 ytl ödeyerek aldım. hepsi de ayrı ayrı kargo dahil 100 $ ın altında paketlerdi. Memur zebanisi "aslında sen bu paketleri aldığına şükret" dedi. Nasıl yani dedim. Bunlar farklı tarihlerde farklı kişilerden gelen paketler. Siz şimdi kalkmış hepsine bir işlem muamelesi yapıyorsunuz. " vay sen nasıl bana böyle konuşursun, bir daha malın gelirse bakalım alabilecekmisin?" dedi.(kokana) Ben de paketlerimi aldım çıkarken o memerua dönerek "yeni memur yasası çıksın bakalım o zaman sen bana böyle davranabilecek misin?" dedim. Baya bozuldu bunu deyince. Evet böylelerinin çekeceği var kalemimden. Saygılar.
(not: önemli:sakın ola ki ayda 2 ya da en fazla 3 adet ürün siparişi verin.Ben aynı tarihlerde 5 ürün verdim 3 ü için problem çıkardılar.Aklınızda bulunsun.)
cegex is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla