Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-02-2008, 02:21 PM   #9
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Dolandirildim

SONUNA KADAR GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİM

arkadaşlar www.easternstage.com sitesi kişilere mail atıyor. sonra avınoı bekliyor bizzat av olduğum için biliyorum.. şimdi size tüm aşamaları anlatıcam...
öncelikle sizin tüm sorularınıza otomatik cevap sistemiyle cevap veriyorlar...

hazır cevapları kopyala yapıştır yapıp yazışıyorlar ve ingilizceleri genellik le çok kötü

güvenilir olmadığı kesinlikle açıkça görülse de ustaca hazırlanmış belgeleri var.hatta bana da belgelerini gönderdiler.sözde çince hazırlanmıştı belge ben inglkizce istediğimde"biz çin firmasıyız" diye üstelediler...

yihao668@hotmail.com ve easternstage076@hotmail.com msnlerini kullanıyorlar ama ikisi de aynı kişiye ait büyük ihtimalle

kişi kendini WANG FANG olarak tanıtıyor mancak kendisinin sadece "clerk" yani pazarlama temsilcisi olarak tanıtıyor ve bizim patronumuz XUELI ZHANG diyor. zaten bütün hesaplar da XUELI ZHANG üzerine BANK of CHINA da hesabı var...

çin saati bizden 6 saat ileride olmasına rağmen genellikle TR saatiyle 20:00-01:30 arasında msn e giriyor yani iş saati değil uyku saatinde zaten burdan da huylanmak lazım.

ayrıca sitede bulunan ürünlerin çoğu eski yeni lerini istediğinizde site de yok ama stokta var diyorlar ve fiyat çıkartıyorlar bir yerden esmini bulup size kontrol için yolluyorlar sizde evet bu diyorsunuz. "ya gelmezse" dediğiniz de hep "DONT WORRY" diyip biz büyük bi firayız prestijimize güveniyoruz diyorlar. referans isteiğinizde size yasin haccar ve kaan deniz adındaki iki Türk müşterinin adres bilgilerri,ni yolluyorlar belki de artık benimkini de yollarlar ama size e mail ve telefon vermezler bağlantı kuramıyorsunuz.benim de telefon ve email imi vermeyeceklerdir.

yine da anlık zaaflarla beraber anlamsız bir güven doğurarak beni kandırdıktan sonra ufak bir ticaret e ikna ettiler iki tane sony nw-A1000 istedim türkiye de tanesi 200€ olan bu ürünü 174€ ys yolluyorlardı içinde karo ücreti de var üstelik gönderi parası da 20€ dur WESTERN UNION BANK üzerinden transfer yapılıortoplam da 195 € ile bu iki ürün sözde gelcek diyorlar ardından size EMS KARGO gönderi belgesi gösteriyorlar sizde 4 gün bu ürünğ bekliyorsunz çünkü çok gerçekçi belgeler kullanıyorlar

. size 2 gün geçmeden ürünün pekin gümrüğüne takıldığını genelde kandırarak geçirdiklerini arasıra böyle aksilikler olduğunu söylüyorlar ve eğer gümrük cretini yollarsanız gönderinin sorunsuz geleceğini söylüyorlar gümrük belgesi istediğinizde size son derece gerçekçi gümrük belgesi hazırlayıp yoluyorlar sizde inanıp %30 yani 68€ daha yolluyorsunuz ancak 2 gün sonra nerede dediğinizde size gümrükten yine de kurtaramadıklarını söylüyorlar .

siz paranızı geri istediğinizde yarısını gönderirz diyorlar razı olmazsanız iki gün daha bekletip patronla konuşacaklarını söylüyorlar ve patron size yarısını göndermeyi teklif ediyor siz kabul etmezseniz tekrar konuşacaklarını söylüyolarve paranın tamamını göndereceklerini ancak bütün ödemelerini ayın 15 inde yaptıklarını söleyip bekleytiyorlar ben de gönderi parasını da istedim onlar onunda yarısını göndericeklerini söylediler kabul ettim şimdiye kadar maliyet 174+20+68(+15)=277 € size ödemek istedikleri yaklaşık 250€ ama ben sözde akıllık etmeye çalışarak PS-60GB ı paranın tamamını kurtarmak için istedimonlarda bana PS3 ün 298 € + kargo ücretim olduğunu bunun için 77€ gönderirsem yollayacaklarını söylediler ben de buna da "peki" deyi 77(+15€) daha yolladım şimdiye kadar toplam maliyet 370€ oldu ve bana yine Gümrüğe takıldığını söylediler

ayın 12 sine gelmiştik ben paramı bu sefer gerçekten alıcağımı söyledim. onlarda bana 348.5 € yollayacaklarını söylediler kabul ettim ayın 15i geldiğinde paramın nerede olduğunu sordum bana henüz aylık hesasaplarını tamamlamadıklarını ayın 20 sinde parayı yollayacaklarını söylediler ancak ayın 17 si geldiğinde artık msn de onları göremez olmuştum

22 sine kadar bekledim kimse yoktu en son çare sitedeki ÇİN TELEFON numarasını aradım ve SIKI DURUN duyduğuma inanamadım ben HELLO diye telefonu açan kişi ye ingilizce derdimi anlatmaya çalışırken o da
"YES KARDEŞ YES" dedi...şok olmuştum siz Türk müsünüz dedim yok aslında caponum diye espri yaptı orası çin değil mi dedim kahkaha atıp yok gaziosman paşa karşımda camii var diye dalga geçti. sonra telefonu kapattım bana bi Türk ismi söyleyip onu kanırmaya çalıştığımı falan söyledi ama afalladığım için tam hatırlamıyorum.

kısaca TÜRKLER ÇİN de dahi olsa TÜRKLERE KAZIK ATIYOR...eğer siteye üye olup bana yardımcı olursanız bağlantuıya geçer IP adreslerinden tespit yapabiliriz msn im tunaangin@hotmail.com şimdi,den ilginize teşekkür ederim....
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla