Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-02-2008, 12:48 AM   #107
avare26
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: avare26 is on a distinguished road

Alıntı:
muratozcirpici tafarından gönderildi
Arkadaşlar bu siteyi çok seviyorum her gün bir şey beğeniyorum.

10 ar gün arayla iki tane sipariş verdim ikisi de sorunsuz elime ulaştı. ondan sonra bi tane mp4 saat siparişi verdim aradan 3 4 gün geçikten sonra da bir mp4 siparişi verdim. bugün ptt den kağıt geldi elime paketiniz ulaştı diye. almaya gittim. gümrükte saatin bedelini 900 ytl yazmışlar. benden 120 ytl para istediler. resmen dolandırıcılık yapıyorlar. paket gözümün önünde getirdi ama vermediler ne dediysem ikna edemedim ptt dekileri. geri iade edin o zaman dedim ben almam bu paraya. neyse bi de kargoda ki mp4 var. o gelince yine aynısı olacak sanırım onuda geri gönderin diyecem.

yani anlayacağınız büyük şeyler almayın. hevesiniz kursağınızda kalır valla benim gibi şimdi ticket açtım dealextreme den. geri gönderdim ürünü diye. bakalım cevabını bekliyoruz.

tabi onların parasını iade alınca küçük küçük alışverişe devam edeceğim. asla vazgeçmek yok Dolandırıcılar bizi yıldıramayacak

Dolandırıcılık değil kanunlar felan demeyin. Ticari değil. 100€ üzerinde değil. ve değerinin 900 ytl olmasına imkan yok yani Sadece insanları bu işten caydırmaya çalışıyorlar. Yada kazıklayabildiğimiz kadar kazıklayalım mantığıyla çalışıyorlar. Bende buna dolandırıcılıktan başka bir şey demiyorum. Ama maalesef Türkiye de yaşıyoruz... İnşallah bir gün bazı şeyler ülkemizde de düzene girer.

senin gumrukculerde tammis yani saati burda bile 100 150 liraya satiyolar nasil 900 ytl deseydin
avare26 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla