Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-25-2008, 11:14 PM   #6
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Selam Mert. Auctiva kullanmamamızı, onun yerine ebayin onayladığı yardımcıları kullanmamızı önermişsin. Tavsiye edebileceğin böyle yardımcı siteler varsa yazarmısın?

Isin özü ben daha dün auctiva midir nedir ona üye oldum sirf güclü bir marka ayakkabi sattigimdan dolayi oldum. Neden? Cünkü ebay ürünlerimi 12 - 16 saat sonra listelemeye elverisli duruma getiriken auctivadan 1 saat icinde ürünler kayar listelemelerimde satislarimin icinde gözükmeye basliyor. Bu yüzden de ebayda sorun cikabiliyor.

Bu güne kadar ben kullanmamistim. Simdi sadece bu kayar bant icin üye oldum ve kullaniyorum. Ne dükkanima ne de ürünlerimin sayfalarina herhangi bir patch yüklemeyi düsünmüyorum.

Bu sirket disinda da bircok sirket var. Isim olarak aklimda yok ama anasayfada cikan ürünlere tiklatin daha sona ürünleri inceleyin mutlaka bu siteler satislarin icine kendi kuruluslarininda linkini ekliyorlar. Ornegin auctiva ya giris yaptiginiz zaman ebay tarafindan onaylanmistir diyor. Diger kuruluslarinda onaylanmis olanlari oldugu gibi illegal olanlarida var. eBay kalkip sizin ürünlerinize tektek bakip kontrol etmez ama trust and safety bölümüne yolunuz düserse o zaman basinizi agritabilecek seyler söyleyebilirler.

Benim tavsiyem herhangi birsey kullanmayin. Cok etkili ürün sayfalari hazirlamak istiyorsaniz da hazir template ler kullanin. Bunlari kullanirkende yine göz önünde bulundurmaniz gereken kücük bi uyari..!!!
Template hazir. Kendi sitenize attiniz. Daha sonra bunu eBay a entegre ettiniz. Ürün cok güzel listeleniyor. Bitime 2 saat kaldi. Sizin site kapandi...
Otomatik olarak ebaydaki template gözükmeyecek ve ürünler bitsede ya cok ucuza kapanacak yada satilmayacak.

Dükkaniniz varsa templateleri buraya atin. Yoksa ebayin resim depolama birimi mevcut. Mb a göre fiyat biciyorlar. Bunlardan size uygun olani alin. Benim tavsiyem en düsük depolama alani olani alin. 1 Mb yetmezsede 5 Mb olandan alin. Resimleri oraya atin. Daha sonra ürünü listelerken büyük resmi ordan alip sayfanizin sagina soluna serpistirin. Bir iki güzel aciklama Shipping detaylari varsa geri iade detaylari. Hazir...!!!

Bu arada ben auctiva'yi tamamen kullanmayin demiyorum. Kullanin, bende kullaniyorum. Sadece eBay a üye olduk hoba simdi auctivaya dalalim ordan 3 - 5 ürün listeleyelim... Bunu yapmayin diyorum. Belli bir süre gecsin. Yeni olmayin. Göze batmayin...
Ben mesela cok göze batiyorum ama eBay a aylik listeleme + Paypal Fee + vs en az $200 ödüyorum. Hergün en az 5 kisi hakkimda sikayet etsede ebay artik önemsemiyor. Baslarda önemsedi. Listelemelerim limitlendi vs vs. Sonunda ben kazandim. Dükkan actim resim depolama satin aldim. Daha cok ebayin ürünlerinden satin alinki elinizde daha sonra bakin ben size ayda fazladan su kadar veriyorum benim ne ayricaligim var, benim listelememi kaldiriyorsunuz yada listelemelerime limit koyuyorsunuz deme hakkiniz olsun

Bu mesaj en son " 01-25-2008 " tarihinde saat 11:20 PM itibariyle mert21 tarafından düzenlenmiştir....
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla