İyibey genel olarak iyi bir anlatım olmuş teorik olarak teşekkürler.
yanlız biraz pratiğine inebilirmiyiz ? mesela diyelim elimizde bir işlemci var ve satmak istiyoruz. Bunun için ebay.com üzerinden nasıl müzayede açacağız süresini fiyatlandırmasını (shipping) nasıl yapacağız. ?
Elimizde ürünle ilgili resimler var diyelim bunları ilanımızın olduğu sayfaya nasıl atacağız.
Ürünle ilgili yazmak istediğimiz teknik bilgi, not, v.s şeyleri ilanın olduğu sayfamıza resimlerimizle birlikte nasıl kompine edeceğiz. ?
Bunları resimli anlatma imkanımız olabilirmi ? (print screen ve imageshack.us sitesi yardımıyla) mesela bir şey daha duymuştum satış yapabilmek için en az 50 feedback ve %98 üzeri + puana sahip olmak gerektiği ile ilgili bu doğrumudur ?
Not: En iyi anlama 1 sorarak 2 görsel (resimli) anlama olduğu için sürekli bir şeyler sormaya çalışıyorum.
iyibey kardeş gerek kendim gerekse bu işe kafa yoran ilgi duyan arkadaşlar adına umarım suallerim seni sıkmıyordur.
Kimbilir belki iyibey forum aracılığı ile günün birinde ebay.com aracılığı ile para kazanan başarılı bir kitle haline geliriz ne dersiniz...
Saygılarımla...