Alıntı:
|
cenkeren03 tafarından gönderildi
Arkadaşım, bu gümrük olayının aslı nedir, ben ortalama 30 Dolardan 3-4 adet mp3-mp4 açık arttırmasını kazandım ve ayrı ayrı satıcılardan.Alım yapıcam fakat gümrükle ilgili yazıyı okuyunca çekindim biraz.. Şimdi bu ürünlerim kargoya tabimidir.Her biri için ayrıca para ödemem gerekiyormu. Bu ürünlerin hepside FREE..Acele yardım bekliorum arkadaşlar.Tşk.ederim.. 
|
Açık arttırmayla bir adet ürün alınabiliyor genellikle.Hepsi ayrı ayrı paketler halinde gelecek.Hepsi bir gelirse ya da gümrükten hepsi aynı anda geçerse çok zor bir ihtimal o zaman dikkat çeker.Öyle bir durumla karşılaşırsan ürünleri bırak git.Yoksa senden bir sürü evrak isteyebilirler.
Ebaydan bir ürün alırken 10 gün aryla sipariş verin.Dikkat çekmesin.Birde ürünü alırken bu çok önemli opsiyonel denilen bir ücret var.Onu da mümkün olduğunca ödeyin.Onu ödediğiniz zaman paypala ödeme yaptığınız andan itibaren 6- 9 günde kapınızda.Eğer o ücreti ödemezseniz o ürün size 20 günden önce ulaşmıyor.Hatta 30 - 40 günü buluyor.Bilgilerinize.