Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-02-2008, 07:53 PM   #1
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Fikri olan var mı?

2 gün önce Ebayde sattığım ürünlerden biriyle ilgili olarak israilli bir kullanıcı ürünümün sahte olduğunu, gerçekte o markanın öyle bir ürününün olmadığını belirtti, ben ise 75 yıllık bir markanın tüm ürünlerini bilmesinin söz konusu olmadığını ve ürünümün orjinal olduğunu belirtmiştim. Bugun ürünüm listelemeden kaldırılmış. Ebayin attığı mesajda talebin direkt olarak markadan geldiğini söylüyor ve iletişim için markanın mail adresini veriyor. Hemen oraya da gerekli cevapları attım, ürünümün faturalı bir ürün olduğunu belirttim, fakat faturama da inanmıyorlar. Onu da kendimin hazırlamış olabileceğini ima ediyorlar. Durduk yere, bir de uyarı aldım ebayden. sanırım bana mesaj atan israilli sikayet etti, cünkü diger ürünlerim de aynı yerden aynı şekilde alınmış ürünler olmasına rağmen, onlarla ilgili bu tarz birşey olmadı. yani markanın görevlileri incelemiş olsa, diğerlerinin de başına aynısı gelirdi. durumumu nasıl ispat edebileceğime dair bir fikri olan var mı? yüzlerce insan (maalesef ülkemizden de çok fazla sayıda insan) bildiğimiz "pazar malı" diye adlandırılan cinsten saçma sapan ürünleri hiç utanmadan orjinal diye satarken, orjinal ve faturalı bir ürünümden dolayı bu duruma düşmek, ürünün satışta kalkmasından çok daha fazla koydu. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Saygılarımla.
swapanaswa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla