12-12-2007, 10:21 PM
|
|
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü: 
|
Holux M1200 GPS Alıcısı
Ürün geleli 1,5 hafta oldu ama yinede paylaşmak istedim.
Ürün: Holux M1200 Bluetooth GPS Alıcısı
Fiyatı: 33$ Açık arttırmadan kazandım
Satıcı: gps4evyone
Kargo: USPS Express Mail International
Kargo Ücreti: 39,95$(Astarı yüzünden pahalı )
Geliş Süresi: 10 gün(3 Günde Türkiyeye girdi 5 günde bizim ptt'ye geldi 2 günde orda kaldı )
Teslim alma şekli: ptt den kendim teslim aldım kendileri getirmedi ama olsun gelmesi yeter
Haftasonu eve bir bildirim kağıdı bırakmışlar pazartesi günü teslim alabilirsiniz diye.Tabi ptt ana baba günüydü herzamanki gibi..30 dk aralarla ptt den çıkıp hava aldım sigara içtim heycanımı ve sinirimi yatıştırdım Ptt'ye her geri gelişimdede içerideki kalabalık 2 ye katlandı.Mesai bitimine yakın bi zamanda veznedar abladan rica ettim paketim gelmişmi bakarmısın diye.Saolsun beni kırmadı ama az kalsın ürünü kırıyodu.Paketi dolaptan alırken yere düşürdü sesimi çıkartmadım yaşına hürmetten sebep saol abla dedim yarın alırım ben geldiğini bilmek bile içimi ferahlattı.Ertesi gün 1 saat bekleme sonunda paketime ulaştım.Ürünü yollayan arkadaşa paketi gift olarak işaretlemesini söylemiştim onu yapmış ayrıca söylemediğim halde ürün fiyatını 20$ göstermiş.Kazasız belasız teslim aldığıma çok sevindim.
Bu alışverişi sitedeki diğer arkadaşların tecrübelerine dayanarak yaptım, ve hiçbir problem yaşamadım.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Darısı sizin başınıza
Bu satıcıyıda herkese öneririm 1 dediğimi 2 etmedi.
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|