|
OEM diye satılan SAHTE shure e4c ve e2c kulaklıklara dikkat !
Merhaba arkadaşlar
ebay , gittigidiyor ve benzeri yerli ve yabancı sitelerde
OEM shure e4c ve e2c modelleri satılmakta.
dikkat edinbu tarz oem kulaklık ibaresi gördüğünüz satıcıların hepsi sahte ürün satmaktadır. Kulakliklar original equipment manufacturer ( OEM ) olarak geçyor fakat ürünlerin orjinalleriyle alakası bile yok (kendim bu konuda madur olduğum için söylüyorum)
ayrıca yerli ve yabancı sitelerde bununla ilgili oem ürünün ne olduğnu bilmeyen alıcılara OEM without box , OEM kutusuz üründür gibi oem in anlamının üstü kapalı kutusuz ürün anlamına geldiğini belirten satıcılar mevcut .
ses konusuna gelince hayatım boyunca çok kulaklık değiştirdim ve denediğim ses kalitesi 2 ytl ye satılan kulaklıklardan farksız.. bu 2 ytl olan kulaklıklardan çok kötü tiz bir ses gelmekte.
bu tarz sahte Shure ürünlerde ise tahminim benzer kalitesiz speaker kullanılıyor fakat kulaklık kulak içi olduğu için ses kulak zarımıza yaklaşınca ses boğuluyor ve bas sesleri daha iyi verdiğini sanıyoruz fakat bu seferde tiz sesler kayboluyor ..
denemek isteyenler 2 ytl lik herhangi ucuz bir kulaklık alıp parmaklarıyla kulaklık kulakta takıyken biraz içe doğru bastırsın Sahte shure e2c ve e4c lerle aynı soundu elde ediceklerdir.
bu tarz satıcılara para kaptırmamanızı tavsiye ederek uyarıda bulunmak istedim
Umarım faydalı olur...
|