Herkese selamlar.Forumda ilk mesajım.Foruma şöyle bi göz gezdirdim yararlı bilgi ve deneyimler olmakla bilrlikte çoğu mesaj ne yazıkki gereksiz laf kalabalığı :/ ama yinede böyle bi oluşumun olması gayet iyi.
neyse zırvalamayı kesiyorum

ebay'a 2002 de kayıt oldum ve o gunden beri belli aralıklarla alış-veriş yapıyorum.alışverişlerimi cogunu hatta tamamını paypal ile yapmaktayım.
giyim konusundaki tecrübelerim şunlar.gördüğüm kadarıyla herkes ürünlerin orijinal olup olmadıkları konusunda tereddütlere kapılmış.bunun için kesin çözümüm var ama herkese uymayabilir

ben kendim vintage ürünlere karsı hevesim var ve aldıgım ürünlerde hep böyle.bilmeyen arkadaslar için vintage 1960'ların 70'lerin 80'lerin vs.. yani eski zamanların populer kıyafetleri.bunlar içinde lacoste adidas puma hepsi var.ben bu tarz kıyafetler alıyorum.%100 orijinal oluyolar cunku o zmn fake diye bi olay yoktu

tek dezavantajı hali ile şu an üretimi olan şeyler olmadıkları için 2. el ürünler.ancak aldıklarımın cogu ozenle saklanmıs cok temiz kıyafetler.çok da memnunum.gardorabıma sığmayacak kadar kıyafet aldım inanın şu an yer yok bazılarını geri satıyorum ebay'dan

neyse şimdilik bu kadar içimden geldi yazayım dedim uzun uzun insanlar bilgilensin diye.yine sorucanız bişey olursa bu konuda yardımcı olurum.herkese bol keyifli alışverişler ....