Alıntı:
|
berkten tafarından gönderildi
sanırım konu kapanmaya yüz tutmuş..bu konuda farklı gelişmeler yaşayan arkadaşlarımız yokmu acaba.
benimde ürünlerm gümrükte takıldı mecburen iade ettik tabiki ptt kanalı ile ve tracking numarası yok .
44. gün dispıte açtım satıcı bana yalancı olduğumu söyledi ve claime çevirdi.
Paypal şu an araştırmaya devam ediyor.
Sizce gümrük kanalı ile iade ettiğim tracking nosu olmayan ürünlerin bedelini paypal bana ödermi?
Sonuç olarak bende şüpheye düştüm ve finansbankı aradım konuyu anlattım ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. İş bankası ve HSBC nin ilgilendiğini ve müşterilerini koruduğunu belirtip yinede faks numaralarını istedim ve konu ile ilgili dilekçemi kendilerine faksladım.
Gelişmeleri buraya yazıcam tekrar.Lütfen sizlerde paylaşın kendi durumlarınızı..
Ayrıca sizce paypal geri gönderilen tracking numarası olmayan ürünlerin parasını bana geri ödermi?
|
Arkadaşım ben tracking nolu iade etmeme rağmen paypal beni haksız bularak, ürünü gönderdiğine dair bir bilgiye ulaşmadık dedi ve paramı iade etmedi.Bana kalırsa sen bankana itiraz dilekçesi yaz ve sanki ürünü hiç teslim almamışsın gibi hareket et.Bırak paypal ispatlasın teslim ettiğini.