Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-08-2007, 03:41 AM   #53
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
ya arkadaslar su kahrolasıca expanded code u nasıl bulucagınızı ogretım.
bu paypal bı tarıhte hesabınızdan 1.95 dolar cekıyor, mesela ben hıc extreye bakmıyorum, ve haberım bıle yoktu,
paypal hesabım dondurulunca durmadan maıl attım paypala, onlarda durmadan sana 6 agustosta expanded no gonderdık onu gır bakım dıyorlardı,ben de anlamıyordum
cunku forumda verılen bılgıye gore expanded no paypal uzerınden gerceklestırdıgımız alısverıslerın kart extremızde gorunen paypal xxxxxx seklındekı nonun ılk dort rakamıydı
ama oyle degıl!
paypal sızın hesabınızdan bı para cekıyor ve maılınıze service@intl.paypal.com adresinden Enter your Expanded Use Number adlı bi maıl geliyor

maılı sakın sılmeyın klasore atın,bu numara bıze sora da lazım olabılır

ben paypaldan gelen hıcbı maılı sılmemısım ve klasore atmısım, sora bu maıllerrden onların dedıgı 6 agustos tarıhlı olanı actım, kart extremde de odeme kısmında 9987PAYPAL--*EXPUSE USD1.95

die bı yer vardı,anladı kı bu expanded code, ama bakın bu kdla satıcılara odedıgım paypal uzerınden yaptıgım alısverıslerdekı kod aynı dııl,buna dıkkatınızı cekerım

sımdı maıl atıcam bakım acıyolar mı hesabımı

evet artık expanded code unu da biliyoruz...yakında yüklü bi extre gelirse şaşırma :P
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla