Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-05-2007, 03:44 PM   #3
raven
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: raven is on a distinguished road

çok geçmiş olsun

Arkadaşım büyük geçmiş olsun umarım ödediğin yüklü bir miktar değildi.Aynısı benimde başıma geldi,ebay hesabıma bir mail gelmişti bir online dükkanın web sayfası.Girdim baktım adamlar gayet uygun fiyatlara ürünler satıyorlar.Paypal ile ödeyeyim dedim istemediler çin deki bir banka hesabına transfer yapmamı istediler.Neden Paypal ile olmuyor dedim,problem çıkıyor dediler.Tabiki paypal harici kabul etmedim.Peşimi bırakmadılar illaki sorun çıkmayacağını parayı hesaplarında görür görmez hemen yollayacaklarını belirttiler.Tamam dedim,ödedim dedim ama ödemedim.1 hafta sonra ben onları sıkıştırmaya başladım ne oldu neden göndermediniz diye,adamlar inanmayacaksınız ama siparişimi gönderdiklerini söylediler.Para yatırmadığım halde gönderdik dediler.Çince veya ingilizce bir küfür bilseydim oturtacaktım ama bilmiyorum ne yazıkki.Sonra Türkiye de bir site olduğunu,sizin siteniz gibi dolandırıcı sitelerin burada listelendiğini söyledim.Ertesi gün kapattılar siteyi bu arada sitenin ismi www.lyjshop.com olaki görürsünüz ödeme yaparsınız Allah korusun aklınızda olsun uzak durun...
raven is offline   Alıntı Yaparak Cevapla