Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-05-2007, 12:11 PM   #11
Funky-Groovy
Üye

Funky-Groovy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: Funky-Groovy is on a distinguished road

Alıntı:
Yokan tafarından gönderildi
mehaba arkadaslar hındıstanlı bır satıcıdan cuzdan aldım cuzdanlarda sahte cıktı bende ebaya sıkayet ettım malları gerı gonderdım paramı aldım bı kısmı kaldı 4 cuzdan parası vardı once 1 adet pesınede 3 adet almıstım 3 adetı aldım 1 adetını alacaktım sanal kartımı ıptalledım baska sanal kartı actırdım kart numarası degıstıgınden para bana gelmedı adama kotu yorum vermıstım vegatıf mallarının sahte oldugunu soyledım bana defalarca kufurlu mesajlar yazdı paranı gerı alamayacaksın falan fılan dedı bende trackıng numarası falanda vardı hepsını bı kutuya koyup gerı gondermıstım toplam agırlık 680 gramdı adam ebaya yazmıs 2 tane cıktı kutudan dıye dedım ben ıspatlayabılırım toplam agırlık 680 gram dıye tehtıtlerıne devam ettı sora londrada polıs amcasının oldugunu falan soyledı az oncede benı 0044 lu londranın numarasından bırı aradı ıngılızce bılmedıgım ıcın kapattım mesajla kım oldugunu sordum sen hırsızzın ben calıntı malları ıncelıyorum falan fılan bısıler yazmıs sımdı bunu gıdıp kıme sıkayet etmelıyım yardımcı olurmusunuz?

hee hee
londrada polıs amcası varmış ha
bak sen,
değil polis amcası ,ingiliz ordusu ile gelsin be
Burası Türkiye.
Funky-Groovy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla