Alıntı:
|
mkashgari tafarından gönderildi
Bende Asus A7N8X-E Deluxe anakart var. Kartın üstünde SATA bağlantıları mevcut. Anladığım kadarıyla bu satıcının bu ürünü ile kartın üstündeki SATA bağlantısını harici eSATA bağlantısına dönüştürebiliyoruz. Diğer kablolar da eSATA bağlantısı yapmak için kullanılıyor, değil mi? Ben Western Digital Mybook Premium ES Edition bir harici harddisk aldım. Harddiskin üstünde eSATA bağlantısı mevcut. Şimdi bu ürünü aldığım takdirde, başka bir kabloya vs ihtiyacım olacak mı? Harddisk gücünü kendi adaptöründen alıyor, üstünde sadece eSATA veri bağlantısı mevcut.
Bir de, bu eSATA bağlantısını USB'deki gibi bilgisayar çalışırken söküp takabiliyoruz, değil mi?
Teşekkürler,
|
Merhaba evet bu parçayla anakartınızda bulunan sata bağlantı birimini esata birimine çevirmekte.Tek yapmanız gereken esata kablo ile bu bağlantı birimine ürünü bağlamanız.Bilgisayar çalışırkende söküp takabilirsiniz ama aldığınız hardiskin kullanma klavuzunda bunun sakıncalı olduğu veri kaybı yaşayabileceğiniz yazmakta esata üzerinden bağlıyken bilgisayarı kapatıp işlemi öyle yapmanız gerekmekte.Bu parçanın yanına birde esata kablo sipariş etmeniz yeterli eğer kablonuz varsa bu ürün bağlantı için yeterli aynı hardisk bendede mevcut vu ürünü ondan dolayı temin etmiştim.