Arkadaşlar sonunda ben de ebay'dan saat almaya karar verdim. satıcı olarak da sanınrım meşhur pokemonyu'dan alacağım. ancak bu satıcı ve ondan yapılan alış verişlerle ilgili bazı sorularım var. daha önce buradan saat alanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
1.acaba satıcıyla hiç yazıştınız mı. yani mesajlara cevap veriyor mu?
2.bende bu satıcıdan saat almak istiyorum ama başka birisine hediye olarak alacağım için direkt olarak onun adresine göndertebilir miyim acaba? Eğer gönderiler ebay'daki primary shipping adrese gidiyorsa sorun olmaz. orayı değiştirebilirim. ancak eğer account adresine yada paypal adresine gidiyorsa sorun olabilir.
3.bir de gönderinin içinden fatura çıkıyor mu yoksa sadece kargo üzerinde mi bedel yazıyor?
4.Gönderileri gerçek satış rakamları üzerinden mi yolluyor yoksa 100$ altı ve hediye olarak mı göstermesini istesek kabul ediyor mu? yada daha biz söylemeden böyle bir iyilik yapıyor mu?
5. Aynı anda birden fazla saat alıp getirttiğiniz oldu mu yoksa hep birer tane mi aldınız? gelen saatlerle ilgili olarak gümrükte hiç sorun yaşadınız mı yada gümrüğe çağrıldınız mı yoksa hep kapıya mı teslim oluyor? saati gelmeyip kaybolan var mı acaba?
kusura bakmayın sorularım biraz çok oldu galiba ama yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.