Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-19-2007, 11:09 PM   #17
melrock
Kallavi Üye

melrock kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: melrock is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
mel dhl ile urunler abd den yollaniyor diye biliyorum, istedigin kisinin adresini yazabilirsin, fatura koyup koymadiklarini bilmiyorum ama sakin sakin 100 dolari asma, yani 100 dolar mi 100 euro mu deniyor bu strawberry den alinanlar 100 dolari gecmesin arkadaslarim oyle konusuyorlardi

bak soyle yap mesela kendi kartinla aliosun demi, bi siparisin 70 dolarlik filan olsun baska birine yollat, bi siparisin yine 70-8o dolarlik olsun kendi adina yollat ayni gun bile alabilirsin ama sakin sakin siniri gecme
kolay gelsin hayirli olsun ne alican? ben de insallah cilekten bisiler alıcam ama bakalim ne zaman ebaydan yakamı kurtaramıyorum ki tamam bu son diyorum bakiyorum tatlış tatlış ürünler var,güzel kokulu kremler var ondan soracıma dus jelleri var sac kremleri varrr

kendim için 1 tane parfüm almayı düşünüyordum aslında. belki en fazla 2 tane olur. fiyatları da zaten çok uygun. 1 tanesi 100YTL'nin altında kalıyor. 2 tanesi bile 100euro'nun altnda. bende teslimat için arkadaşımın adresini vermeyi düşünüyordum. çünkü daha 2 hafta önce bir ürün kendi adıma geldi yurtdışından. üstelik de nazar değmesin 2.5kg'lık 50cm uzunluğunda bir paket iş yeri adresime teslim edildi. belki de ilk defa adıma birşey geldiği içindir. o yüzden hemen şansımı zorlamak istemiyorum. belki ilerde başka şeyler de getirtmem gerekebilir. o yüzden ben de dediğin gibi parfümleri arkadaşımın adresine göndertmeyi düşünüyorum
melrock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla