Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-19-2007, 01:05 AM   #15
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Ben de ayni fikirdeyim.

Alıntı:
sissente tafarından gönderildi
Orjinal derken ben artık orjinal parfümlerin bile eski kalitede olduklarına inanmıyorum. Bilen bilir İstanbul Karaköyde amerikan pazarı vardı oradan alırdım parfümleri. İster inanın ister inanmayın 2 kez fıs yapardım sadece. T-shirtümü çıkarırdım annem yıkardı gardoraba koyardı her gardorabı açışımda parfüm kokardı
Bir gün arkadaşımın ofisine gittim. İçeride kimse yoktu. Ertesi gün aradı ofisimemi geldin diye. Kim söyledi diye sorduğumda kimse söylemedi ofis parfümün kokuyordu demişti.

Oysa şimdi tanınmış mağazalardan almama rağmen ve orjinal olmasına rağmen . Neredeyse şişeyi boşaltıcam ama 2 saat sonra ne koku kalıyor ne birşey.
Yani üreticiler suyu fazla koyuyorlar anlaşılan

Gercekten eskiden gardrobu actigimda parfum kokardi,simdi bende farkettim ki eskisi gibi kalici yapmiyorlar.Fransada Fragonard diye bir yer var.Parfum yapiyor.Kisiye ozelde yapiyorlar.Cok ta kalici.Begendiginiz ozellikleri soyluyorsunuz(baharat,cicek vs)gibi.Eger parfumu begenirseniz karisimlarini bir yere not ediyorlar,daha sonralari telefon veya maille isteginizi bildiriyorsunuz,size ozel kokulu parfumunuz geliyor.Parfum imalathanesini dileyene ucretli gezdiriyorlar.Adamlar turlar duzenliyorlar bu imalathaneye.Balya balya otlar var.Ilginc bir yer.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla