Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-07-2007, 12:53 AM   #11
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Ebay'de satışın biraz riskli olduğunu herkes zaten bilir. Ama risksiz bir satış varsa dünyada, bana göster, gözüm kapalı girerim. Ayrıca kurallara aykırı haraket ettiğini ben değil, yukarıdaki mesajında sen söylemiştin. Türkiye'den zaten az sayıda olan satıcıların gözünü korkutmakla eline ne geçecek anlamadım ama ben %50 gibi bir risk olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Ebay'de dünyanın her yerinden satıcılar var ve bazılar binlerce olumlu feedback almış durumda.

Diyeceğim şu ki, biz sürekli şikayet eder, sorun üretirsek hem para kaybederiz hem de bizden başka Türk satıcıları olumsuz etkileriz ama işimizi layıkıyla yapar, kendimizi geliştirerek rekabet üstünlüklerimizi artırırsak, riskleri azaltır ve para kazanmaya başlarız, tabi bundan diğer Türk satıcılarda faydalanır.

kimseyi korkutmak amacinda degilim.insanlari uyarmak kotumu?mesela sigortasiz gelen urunlerin cogu kayboluyor.bunu soyleyince insanlarimi sogutuyorum.bazi seyleri onceden belirtip uyarmak sogutmakmi oluyor?
1-2 parca mal satmakla satici olunmuyor ne yazikki,o binlerce feed alanlarda sirkettir,gecen 18000 kusur feedi olan bir satici kovulmustu, kendisinden urun almistim,3 gunde elime ulasmisti ,adam icin ebaya yazi yazdim aciklamadilar neden atildigini.her zaman surprizlere hazir olmalisin adamlar cok titiz.bizim piyasaya benzemez bi anda silerler seni bi dahada kaydoldugun isimle uye olamassin oraya.bisiyler biliyoruzda konusuyoruz ok.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla