Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-06-2007, 01:37 PM   #10
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
snatc10 tafarından gönderildi
Arkadasim biseyi tiye aldigim yok,ebayin ne oldugunu biliyoruz zaten,e-ticarette neler yapilabilecegini gostermis bi kurum.sadece sunu ifade etmek istedim kurallara aykiri davranmakla ilgisinide cozemedim??ifade etmek istedigim ebayda satis risklidir,bir cok yonden risk tasir,risklerde sunlar sattiginiz urunun yerine ulasmasi ve ulasmamasi bunu ispat edemiyorsunuz.cunku ulkenin resmi posta ofisi internette boyle bir hizmet vermiyor.adam urunu alsada almadim derse sattiginiz maldanda olursunuz paradanda.paypal olayina hic girmicem zaten dunya uzerinde binlerce dava acilmis bir kurum.www.paypalsucks.com burdan bakabilirsiniz..
marka diyorsunuzda ozellikle gozluk ve giyimde imitasyon dolu
bi dunya fake urun satan var amerikalisida var turkude var cinliside var.
son 2 ayda aldigim 5 urunun 2 tanesi sahte cikti mesela !!!
kisacasi ebayda satis %50 risk -alis %10risk..bunu kavraminizi oneririm.
bak adam mal satiyormus atilmis?sahte raybanlar satanlar hala orda binlerce feed almaya devam ediyorlar.cok adeletliler sanada ii gunler.

Ebay'de satışın biraz riskli olduğunu herkes zaten bilir. Ama risksiz bir satış varsa dünyada, bana göster, gözüm kapalı girerim. Ayrıca kurallara aykırı haraket ettiğini ben değil, yukarıdaki mesajında sen söylemiştin. Türkiye'den zaten az sayıda olan satıcıların gözünü korkutmakla eline ne geçecek anlamadım ama ben %50 gibi bir risk olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Ebay'de dünyanın her yerinden satıcılar var ve bazılar binlerce olumlu feedback almış durumda.

Diyeceğim şu ki, biz sürekli şikayet eder, sorun üretirsek hem para kaybederiz hem de bizden başka Türk satıcıları olumsuz etkileriz ama işimizi layıkıyla yapar, kendimizi geliştirerek rekabet üstünlüklerimizi artırırsak, riskleri azaltır ve para kazanmaya başlarız, tabi bundan diğer Türk satıcılarda faydalanır.
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla