Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-05-2007, 08:17 PM   #9
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Konu hakkında pek bilgim yok ama son sözünüz pek mantıklı gelmedi. "Bu ecnebiler" diye tiye aldığınız, dünyanın en büyük ve en çok kazanan sitlerinden biri. Ayrıca orada yüzlerce ülkeden binlerce insan sorunsuz satış yapıp para kazanabiliyor. Siz hata yaptıysanız, kurallara aykırı davrandıysanız, adamlar türksünüz diye buna izin verecek değiller herhalde. Aynı hatayı amerikalı birisi de yapsa, onu da silerlerdi emin olun...

Arkadasim biseyi tiye aldigim yok,ebayin ne oldugunu biliyoruz zaten,e-ticarette neler yapilabilecegini gostermis bi kurum.sadece sunu ifade etmek istedim kurallara aykiri davranmakla ilgisinide cozemedim??ifade etmek istedigim ebayda satis risklidir,bir cok yonden risk tasir,risklerde sunlar sattiginiz urunun yerine ulasmasi ve ulasmamasi bunu ispat edemiyorsunuz.cunku ulkenin resmi posta ofisi internette boyle bir hizmet vermiyor.adam urunu alsada almadim derse sattiginiz maldanda olursunuz paradanda.paypal olayina hic girmicem zaten dunya uzerinde binlerce dava acilmis bir kurum.www.paypalsucks.com burdan bakabilirsiniz..
marka diyorsunuzda ozellikle gozluk ve giyimde imitasyon dolu
bi dunya fake urun satan var amerikalisida var turkude var cinliside var.
son 2 ayda aldigim 5 urunun 2 tanesi sahte cikti mesela !!!
kisacasi ebayda satis %50 risk -alis %10risk..bunu kavraminizi oneririm.
bak adam mal satiyormus atilmis?sahte raybanlar satanlar hala orda binlerce feed almaya devam ediyorlar.cok adeletliler sanada ii gunler.

Bu mesaj en son " 09-05-2007 " tarihinde saat 08:33 PM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir....
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla