Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-30-2007, 05:28 PM   #12
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
sissente tafarından gönderildi
Orjinal derken ben artık orjinal parfümlerin bile eski kalitede olduklarına inanmıyorum. Bilen bilir İstanbul Karaköyde amerikan pazarı vardı oradan alırdım parfümleri. İster inanın ister inanmayın 2 kez fıs yapardım sadece. T-shirtümü çıkarırdım annem yıkardı gardoraba koyardı her gardorabı açışımda parfüm kokardı
Bir gün arkadaşımın ofisine gittim. İçeride kimse yoktu. Ertesi gün aradı ofisimemi geldin diye. Kim söyledi diye sorduğumda kimse söylemedi ofis parfümün kokuyordu demişti.

Oysa şimdi tanınmış mağazalardan almama rağmen ve orjinal olmasına rağmen . Neredeyse şişeyi boşaltıcam ama 2 saat sonra ne koku kalıyor ne birşey.
Yani üreticiler suyu fazla koyuyorlar anlaşılan
bu daha ziyede raf ömrüyle ilgili görüntüyü güzel göstermek için rafları floresan ve spotlarla donatıyorlar parfüm hergün aksama kadar kaynıyor aksamda sabaha kadar donuyor parfümü alana kadar bu böyle devam ediyor bu ısınma ve soguma faslı arasında parfüm özelligini yitiriyor raftan ürün alacaksanız en arka sıradan almanızı tavsiye ederim en yeni gelen ürünler en arka sıradadır magaza kuralı odur yeni gelen daima arkaya konur kutunun deforma olması engellemek ve raf ömrü bitmeden satısını yapmak için